A női hüvely természetes öregedési folyamat során elveszti rugalmasságát és feszességét. Ez számos kellemetlenséget okozhat, például hüvelyszárazságot, stressz inkontinenciát, de a szexuális élvezeteket is csökkentheti. A lézeres hüvelyszűkítés egy hatékony és biztonságos eljárás, amely segíthet visszaállítani a hüvely eredeti állapotát.

A lézeres hüvelyszűkítés visszaállítja a hüvely eredeti állapotát.

Lézeres hüvelyszűkítés menete

A lézeres hüvelyszűkítés során egy lézerfényt használnak a hüvely belső falának kezelésére. A lézer hatására a hüvelyfal kollagéntermelése fokozódik, ami a hüvely feszesebbé, rugalmasabbá válását eredményezi. A lézeres hüvelyszűkítés egy ambuláns eljárás, amely általában körülbelül 20 percet vesz igénybe. A beavatkozás után a páciens hazatérhet, és azonnal folytathatja a normál napi tevékenységeit.

A Híröslézer központban végzett lézeres hüvelyszűkítés után a páciensnek csak egy napig kell kerülnie a szexuális együttlétet, a szaunát és a forró fürdőt. Emellett fontos a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás is, hiszen ez nagy mértékben hozzájárul a hüvelyfal regenerálódásához.

A lézeres hüvelyszűkítés után fontos a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás.

A lézeres kezelés előnyei

A hüvelyszűkítés sok ember számára ijesztőnek tűnhet. A félelem azonban teljesen felesleges, hiszen a kezelés gyors, hatékony, nem mellesleg biztonságos eljárás, amely megannyi pozitívummal jár. A lézeres hüvelyszűkítés egyik legfontosabb előnye, hogy javítja a szexuális élvezetet. A szűkebb hüvely jobban összehúzódik a behatolás során, ami intenzívebb és mélyebb élvezetet biztosít mindkét fél számára. A hüvely feszesebbé válása emellett segít megelőzni a hüvelyszárazság kialakulását, amely szintén negatívan befolyásolhatja a szexuális együttlétet.

A lézeres hüvelyszűkítés intenzívebb és mélyebb élvezetet biztosít mindkét fél számára.

A lézeres hüvelyszűkítés tehát nemcsak fizikai, hanem pszichológiai előnyökkel is jár.

Amennyiben további információra lenne szüksége a lézeres kezelésről, keressen fel bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Kapcsolódó cikkek

MIKOR BESZÉLÜNK TÁG HÜVELYRŐL?

Tovább olvasom

A HÜVELYSZÁRAZSÁG A NAPI ÉLETVITELT IS MEGNEHEZÍTI

Tovább olvasom

TÁG HÜVELY: MI A MEGOLDÁS?

Tovább olvasom

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések