Szülés után, vagy esetleg csak az idő előrehaladtával kialakuló tág hüvely egyre több problémához vezethet. A regeneráció hossza egyénenként változó lehet, de többféle módszer is létezik, amivel meggyorsíthatjuk a folyamatot.

A hüvely természetes módon képes olyan mértékben kitágulni, hogy akár egy 5 kilós baba is kiférjen rajta. Mivel a hüvely tágulása sem egyik pillanatról a másikra történik, így az összehúzódáshoz is több időre van szükség.

A tág hüvely kellemetlen panaszokat okozhat

Mivel jár a tág hüvely?

A kevésbé szűk hüvely gyakori probléma a nők körében, különösen a szülést követő időszakban. Ilyenkor a párok rendszeresen számolnak be arról, hogy a szexuális együttlét nem olyan intenzív, a nőknél pedig sokszor fájdalommal is járhat.

De a tág hüvely nem csak szexuális, hanem egészségügyi panaszokat is okozhat. Az inkontinencia, más néven az akaratlan vizeletvesztés szintén jelentős probléma, mely kellemetlen tünetekkel jár.

A kitágult hüvely akár úszáskor, fürdés közben, vagy tornagyakorlatok végzésekor is okozhat „meglepetéseket”. A víz és a levegő könnyebben juthat a hüvelybe, amely bár normális hüvelyméret mellett is előfordul, a tágulást követően ez a jelenség gyakoribb, kényelmetlenebb lehet.

Regenerálódást segítő módszerek

Van megoldás!

A tág hüvely megannyi problémához vezethet, ám ezekre a legtöbb esetben van megoldás. A nem műtéti praktikák közül a legismertebb talán az intimtorna, melyet bárhol, bármikor végezhetjük. Ezt érdemes már a várandósság előtt elkezdeni, de a szülést követően sem késő belevágni.

Az intimlézeres kezelés a hüvelyszűkítés egyik legmodernebb eljárásai közé tartozik. A kezelés végeztével a tág hüvely visszanyeri rugalmasságát, a szövetek megerősödnek. Az intimlézeres beavatkozás gyors és fájdalommentes, emellett kollagénképzés stimuláló hatása is van. Az eredmény azonnal érzékelhető, így ez egy igazán rapid megoldásnak számít.

Amennyiben kérdése merült fel a témával kapcsolatban vagy szeretne többet megtudni róla, keressen fel bizalommal!

Kapcsolódó cikkek

Intimlézer helyett intimtorna

Intimlézer helyett intimtorna

Tovább olvasom

Lézeres hüvelyszűkítés – IntimaLase®

Lézeres hüvelyszűkítés – IntimaLase®

Tovább olvasom

Egyéb, hüvely regenerálódását segítő módszerek

Egyéb, hüvely regenerálódását segítő módszerek

Tovább olvasom

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések