Szabadalmaztatott csúcstechnológia az esztétikai nőgyógyászatban

Szolgáltatások

Főoldal » Szolgáltatások

LÉZERES HÜVELYSZŰKÍTÉS

Lézeres hüvelyszűkítés

A hüvely tágassága szülés után vagy a kor előrehaladtával kötőszöveti gyengeség miatt alakul ki. Er:YAG lézer segítségével, a kollagénképződésnek köszönhetően, a hüvely feszesebbé, rugalmasabbá válik.

Tovább

HÜVELYSZÁRAZSÁG KEZELÉSE

Hüvelyszárazság kezelése

A változókor beköszöntével a hormonszint és hüvelyhám váladékképző képessége csökken, a száraz, égő-viszkető érzés kellemetlenséget okoz, és az együttlétek fájdalmassá válnak. Intimlézerrel a probléma hormon alkalmazása nélkül kezelhető.

Tovább

INKONTINENCIA-TERÁPIA

Inkontinencia-terápia

Idővel a medencefenék izomzata meggyengül, ez akaratlan vizeletvesztést okozhat. Ha köhögésnél, nevetésnél, emelésnél ezt tapasztalja, lehet, hogy stressz inkontinenciában szenved, ami intimlézerrel hatékonyan gyógyítható.

Tovább

INTRAURETHRALIS LÉZERFEJ

Az IntraLase® kezelést általában a stressz inkontinencia-terápia kiegészítő kezeléseként alkalmazom a hatásosabb eredmény elérése érdekében, de az eljárás önmagában is használható. Segítségével az inkontinencia több fajtája is sikerrel gyógyítható.

Tovább

SÜLLYEDÉSES PANASZOK KEZELÉSE

Intraurethralis lézerfej

Terhesség, szülés, kötőszöveti gyengeség miatt a belső nemi szervek pozíciója megváltozhat, ezzel egyre kellemetlenebb érzést okozva a páciensnek. Intimlézeres terápiával ez az állapot, műtét nélkül, jelentősen javítható.

Tovább