Hazánkban többszázezer ember küzd vizelettartási nehézséggel. Inkontinencián a vizelet akarattól független elcseppenését értik. Bármely életkorban kialakulhat, de a kor előrehaladtával nő a gyakorisága. Az életkoron kívül a terhesség és a szülés alatt a kismedencei izomzat rendkívüli terhelés alatt van, megnyúlik, és sajnos nem minden esetben húzódik vissza az eredeti, vagy az azt megközelítő állapotára. Az inkontinencia egyik gyakori formája a stressz inkontinencia, aminek fő tünete a köhögésre, tüsszentésre, nevetésre jelentkező vizeletvesztés.

Ne legyen tabutéma az inkontinencia!

Annak ellenére, hogy egy igen gyakori problémáról van szó, csak nagyon kevesen mernek róla beszélni és inkább megpróbálnak együtt élni a problémával, mintsem segítséget kérjenek. Az intim területeken jelentkező fenti problémák megoldására kiváló módot kínál a korszerű és biztonságos lézeres inkontinencia kezelés. A lézeres kezelés nem igényel vágást és varratot, és nem jár együtt hámsérüléssel vagy vérzéssel. Továbbá nincs szükség műtéti előkészületekre vagy utókezelésre. A beavatkozást követően a páciens szinte azonnal folytathatja mindnapi teendőit és a lábadozási idő is rövid. Az inkontinencia mértékétől, súlyosságától függően már az első kezelés is jelentős javulást hozhat, de a tartós hatás eléréséhez általában minimum két kezelés szükséges.

Az akaratlan vizeletvesztés miatt a beteg lemond bizonyos tevékenységekről, betét viselésére kényszerül, életminősége romlik. A beavatkozással, a vizelettartási zavarban szenvedő pácienseknél igen jelentős életminőségbeli javulást sikerül elérni és visszatérhetnek az olyan tevékenységekhez is, amik előtte problémát okoztak.

Ne legyen tabutéma az inkontinencia!

Panaszok esetén keresse fel bátran HírösIntimlézer Központunkat, segítségére leszünk a panaszok eredetének tisztázásában és az inkontinencia legoptimálisabb kezelési módjának kiválasztásában!

Bejelentkezését Dr. Nyirády Tamás online időpontfoglaló-rendszerében tudja megtenni, a linkre kattintva erre az új oldalra fog érkezni.

Kapcsolódó cikkek

Mi az inkontinencia?

Mi az inkontinencia?

Tovább olvasom

Az inkontinencia típusai és kezelése

Az inkontinencia típusai és kezelése

Tovább olvasom

Inkontinencia teszt

Inkontinencia teszt

Tovább olvasom

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések