Az intimlézer-kezelés a világ egyik legkorszerűbb megoldásának számít az intim területek fiatalítására, valamint esztétikai és funkcionális megújítására. A különböző nőgyógyászati esetek más-más lézeres technológiával kezelhetők, így a számunka megfelelő kezelést mindig a nőgyógyászunk fogja meghatározni.

Intimlézer alkalmazása

Melyik intimlézer-kezelésre van szükségem?

Az intimlézer-kezelések gyors és fájdalommentes megoldást nyújtanak a szülés, a változó kor vagy a stressz okozta problémákra. Lássuk tehát, hogy adott probléma esetén melyik lézer típusra van szükség:

  • Süllyedéses panaszok

Mivel a kismedence szerveinek süllyedése a menopauza mellett túlsúly vagy erős fizikai terhelés hatására is kialakulhat. Ezért már fiatalkorban is előfordulhatnak hüvelysüllyedéses panaszok. A ProlapLase® kezelés során a hüvelyfal megerősödik, melynek eredményeként javul a méh helyzete.

  • Hüvelyszárazság

A hüvelyszárazság leggyakoribb kiváltó oka a hormonháztartás felborulása. Tünetei közé tartozik az égő, viszkető érzés és a fájdalmas együttlétek, valamint a csökkent ellenállóképesség miatt sűrűn előforduló hüvelyi és húgyúti fertőzések. A RenovaLase® kezelés stimulálja a kollagénképződést a hüvelyfalban, melynek köszönhetően a hüvelyfal rugalmassága visszatér.

Intimlézer fajták
  • Inkontinencia

Az akarattól függetlenül jelentkező vizeletcsepegés nők ezreinek életét keseríti meg, legyen szó szülés után megjelenő, vagy stressz inkontinenciáról. Az IncontiLase® kezelés során a hüvely tartó funkciója javul, jelentős mértékben csökkentve vagy teljes mértékben megszűntetve ezzel az akaratlan vizeletvesztést.

  • Hüvelyszűkítés

A kor előrehaladtával, valamint szülés után a hüvely tágabb és levegősebb lehet, mivel veszít annak rugalmasságából. Ennek következtében akár stressz inkontinencia is kialakulhat, de előfordulhat, hogy az intim együttlétek sem okoznak már akkora örömöt. Az intimlézer, pontosabban az IntimaLase® kezelés következtében a hüvely szövetei megerősödnek, így az visszanyeri feszességét és rugalmasságát.

IntraLase ® kezelés

Az intraurethralis lézerfejjel történő kezelés önmagában is alkalmazható, de általában az IncontiLase (stressz inkontinencia-terápia) kiegészítő kezeléseként szoktuk végezni.

Az érzéstelenítést követően a húgycső belső felszínét egy fém hólyagkatéterhez hasonló eszközzel kezeljük. Hő hatására a kibocsájtott lézersugár megváltoztatja a húgycső hámszerkezetét, melynek köszönhetően:

  • a hám megvastagszik,
  • kollagénrostok képződnek,
  • javul a vérellátás,
  • felszaporodik a szövetek sejtközötti állománya.

Az intimlézer-kezelés biztonságos és gyors, nem több, mint 15 perc, ebből a konkrét eljárás mindössze 3 percet vesz igénybe.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen fel bizalommal!

Kapcsolódó cikkek

Süllyedéses panaszok kezelése – ProlapLase®

Süllyedéses panaszok kezelése – ProlapLase®

Tovább olvasom

Hüvelyszárazság kezelése – RenovaLase®

Hüvelyszárazság kezelése – RenovaLase®

Tovább olvasom

Inkontinencia-terápia – Incontilase®

Inkontinencia-terápia – Incontilase®

Tovább olvasom

Lézeres hüvelyszűkítés – IntimaLase®

Lézeres hüvelyszűkítés – IntimaLase®

Tovább olvasom

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések