A női intim területek egészsége és szépsége rendkívül érzékeny téma nemcsak az idősebbek, de gyakran a fiatalabbak körében is. Sajnos sok nő szégyelli ezt az állapotot, és inkább lemond bizonyos tevékenységekről.

Hogyan működik az IntimaLase™?

A kor előrehaladtával, illetve a szülést követően a hüvelyfalban, a medencefenék izmaiban, a kisajkak és a hüvelybemenet hámjában bekövetkező változások gyakran olyan problémákhoz vezethetnek, mint például hüvelyfeszülés, sorvadás, szárazság vagy akaratlan vizeletszivárgás. A tünetek sajnos nem csak a nők önbizalmát befolyásolhatják, hanem az életminőséget is, illetve sokszor párkapcsolati gondokhoz is vezethetnek. Az intim lézeres kezelés gyors és fájdalommentes megoldást jelenthet a panaszok megoldására.

A lézeres hüvelyfiatalítás célja ezeknek a problémáknak a kezelése és a szexuális élvezet javítása a hüvely állapotának helyreállításával. Az intimlézeres kezelés biztonságos és fájdalommentes, emellett a kezelés megerősíti a hüvely falát, ezzel visszaállítva a hüvely rugalmasságát. A menopauza előtt álló nők fiatalító lézeres kezelésének eredményei is azt mutatják, hogy ezen nők esetében, javult a szexuális kapcsolatok minősége és a nemi szervek külső megjelenése. Intimlézer kezeléssel a hüvely tartófunkcióját meg lehet erősíteni, mely a hólyagalapot megemelve csökkenti vagy megszünteti az enyhe vagy középsúlyos inkontinenciát. Ezek a panaszok a szülés utáni első hat hónapban is javulhatnak, de ha ezt követően fennállnak, mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

Inkontinencia lézeres kezelése

Inkontinencia lézeres kezelése

Az IntimaLase™ biztonságosabb, gyorsabb és betegbarátabb megoldást jelent, amely elkerüli az egyéb hüvelyfeszesítési módszerek nemkívánatos szövődményeit. A beavatkozás 15 perces, fájdalommentes, vérzésmentes, metszésmentes és varrásmentes. Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületeket vagy utókezeléseket. A páciens a kezelés után azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához. A kezelést követően ülőfürdő és szexuális élet 1-2 napig nem javasolt.

Diszkrét, személyes beszélgetésért jelentkezzen be konzultációra, ahol még többet tudhat meg a személyre szabott intimlézeres kezelésről. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

Bejelentkezését Dr. Nyirády Tamás online időpontfoglaló-rendszerében tudja megtenni, a linkre kattintva erre az új oldalra fog érkezni.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések