Tímea öt gyermek után, közel 50 évesen fedezte fel, hogy a vizelettartási problémákkal küzd. Hosszas keresgélés és utánajárást követően örömmel konstatálta, hogy problémáit nem biztos, hogy csak műtéttel lehet orvosolni, ráadásul nem kell Budapestre sem utaznia a kezelésekért.

Nagyon bizakodó volt, hiszen a műtéttől tartott volna, de Dr. Nyirády Tamás szülész-nőgyógyász neve ismerős volt számára a helyi kórházból, így nagy bizalommal fordult felé, hiszen biztos volt abban, hogy a Doktor úr a számára legjobb megoldást fogja javasolni. Dr. Nyirády Tamás megnyugtatta, hogy az INCONTILASE® intimlézeres kezelés segítségével hatásos eredményeket lehet elérni esetében is. Ennek megfelelően Tímea intimlézeres kezelései 2019 év végén megkezdődtek.

Az intimlézeres kezeléseknek – mivel nem műtéti eljárás – nem voltak kellemetlen mellékhatásai, a kezelést követően könnyedén tudott vezetni is, illetve folytatni a mindennapokat. Mivel a kezelés gyors, fájdalommentes, nem jár sem altatással, sem varratszedéssel, így a szervezet számára kevésbé megterhelő, az eredmény azonban ugyanolyan hatékony. Tímea két kezelésen vett részt, és 120 nap elteltével – ahogyan a páciensek 94%-a – ő is jelentős javulást tapasztalt. A kezeléseknek köszönhetően megfázás estén már nem kell tartania a kellemetlen vizeletcsepegéstől, elég „csak” a megfázás tüneteit enyhítenie, amely jelentősen megkönnyíti a mindennapokat.

Tímea a Hírös Intimlézer Központ által nyújtott intimlézeres kezelést szívesen ajánlaná a hasonló problémákkal küzdőknek, bár tudja, erről nem szívesen beszélnek a hölgyek.

„Az emberek nem szeretnek erről beszélni, inkább lemondanak mindenről, de ez frusztrációt okoz. Én 50. éves vagyok, de gondolom ez különböző életkorokban is előfordulhat, így fontos lenne erről beszélni”.

Tímea jól gondolja, a probléma kortól függetlenül érintheti a hölgyeket, így az első jelek megjelenése esetén is érdemes szakorvoshoz fordulni, hogy minél előbb megoldást találhassanak a problémára. A páciensek többsége általában szülést követően kezd kellemetlen intim tüneteket tapasztalni, ám indokolt esetben akár már 18 éves kortól igénybe vehető a kezelés. Ebből is látszik, hogy probléma már a fiatalabb korosztályt is érintheti, így fontos beszélni róla. Emellett azonban fontos megemlíteni, hogy néhány személyes tényező is befolyással lehet arra, hogy a probléma kialakul-e, így például a testmozgás hiánya, a túlsúly vagy a helytelen életmód (dohányzás, túlzott koffein-, illetve alkoholfogyasztás) növelheti az inkontinencia kialakulásának kockázatát.

Tímea két kezelésen vett részt, amelyek után már érezte a hatást, így a harmadik kezelésen nem vett részt, azonban nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra ellátogat a kecskeméti Hírös Intimlézer Központba, hogy inkontinencia problémáit enyhítse.

Tímea története is bizonyítja, hogy érdemes szakemberhez fordulni a problémával. További páciensvéleményeinket olvassák el ide kattintva.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések