Kata egy sokáig halogatott problémával kereste fel nőgyógyászát 2020. elején. A probléma pontos okát nem tudta meghatározni, csak hogy „valami nincs rendben odalent”. A tünetek ismertetését követően orvosa elmondta, hogy Katának hüvelyszűkítő műtétre lenne szüksége. Mivel Kata még fiatal, nem feltétlenül szerette volna műtét alá vetni magát, így orvosa javasolta, hogy keresse fel Dr. Nyirády Tamás Intimlézeres Központját, ahol műtét nélkül, gyorsan és fájdalommentesen tudnak segíteni rajta intimlézeres kezelés segítségével.

 

A nőgyógyászával való egyeztetést követően Kata kutatásba kezdett. Meglepődve tapasztalta, hogy milyen sok fiatal nőt érint a probléma, ugyanakkor megnyugtató volt számára, hogy nincs egyedül és van rá megoldás. Több oldalon is utána olvasott a lézeres hüvelyszűkítésnek, illetve annak hatásainak, személyes véleményeknek mielőtt bejelentkezett az első konzultációra a Doktor úrhoz.

A diszkrét, személyes elbeszélgetés során Dr. Nyirády Tamás részletes tájékoztatást adott a kezelés menetéről, illetve tájékoztatta Katát, hogy a kezelés hatásossága az egyén kötőszöveteinek állapotától is függ. Kata lelkesen vágott bele a kezelésbe 2020. tavaszán, azonban a COVID-19 a kezelések ritmusába is beleszólt. Így történhetett meg, hogy a javasolt 4-6 hét helyett, két kezelése között több idő (kb. 2 hónap) telt el. Az utolsó kezelésre 2020. júniusában került sor. Az előzetes várakozásoknak megfelelően a kezelések szép környezetben, kellemesen teltek. „A Doktor úr nagyon szimpatikus, kedves, barátságos és türelmes – jó hangulatban telt a fél órás kezelés. Bármit lehetett kérdezni a Doktor úr és a környezet is csillagos ötös.”

A hüvelyszűkítő intimlézeres kezelés hatásosságáról Kata elmondja, hogy „jobb lett a probléma, de nem tökéletes”, azonban tudja, hogy kezelés hatásossága személyfüggő is, illetve a két kezelés között eltelt hosszabb idő is közrejátszhatott ebben.

A kezelést mindezek ellenére ajánlaná másoknak, hiszen pozitív irányba változott az élete a Doktor úr megismerése és a kezelés által.

Kata története is bizonyítja, hogy érdemes szakemberhez fordulni a problémával. További páciensvéleményeinket olvassák el ide kattintva.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések