Tamara hosszú évek után kereste fel nőgyógyászát vizeletcsepegés miatt.  Habár az inkontinencia problémát tisztasági betét használatával tudta kezelni a mindennapokban, úgy érezte jobb, ha segítséget kér.

 

Saját orvosa először az intimtornát javasolta a panaszok megszüntetésére, de sajnos az nem hozta meg a kívánt hatást, így orvosa, Dr. Nyirády Tamás intimlézeres kezelését ajánlotta.

Tamara azonban tartott a beavatkozástól, illetve részletesen utána szeretett volna olvasni, így az ajánlás és az első kezelés között hosszabb idő telt el. Mivel Tamara sok pozitívat olvasott a kezelésről, illetve bízott saját orvosa ajánlásában Dr. Nyirády Tamás online bejelentkező felületén kért időpontot a konzultációra, illetve később az inkontinencia elleni kezelésekre. A bejelentkező felület elmondása alapján könnyen használható, pedig nem tartja magát nagy számítógépesnek.

Tamara elmondása alapján a szép környezet és a Doktor úr pozitív, megnyugtató személyisége sokat jelentett neki. Az előzetes tájékoztatások alapján a kezelésnek három alkalommal kellene megismétlődnie, azonban a koronavírus, majd később a nyár beállta miatt az utolsó kezelésen már nem vett részt.

„Mondta a Doktor úr, hogy nem olyan lesz, mint 20 évesen, de jelentős javulás lesz. Van egy kis túlsúlyom, ami nem használ a probléma maximális legyőzésében, de azért van pozitív hatás. A tornát sajnos nem folytattam, pedig a Doktor úr is elmondta, hogy úgy lenne az igazi. Minimális vizeletcsepegés előfordul, de sokkal jobb – főleg a kezelés utáni fél év elteltével – mint a kezeléseket megelőzően. Szeretek kirándulni – igaz, mostanában nem nagyon volt rá lehetőség – de a mindennapi munkavégzés is sokkal könnyebb és kényelmesebb a kezelés hatása miatt.”

A fentiek okán Tamara gondolkozik, hogy a harmadik alkalmon is részt vegyen a közeljövőben. Az inkontinencia probléma csökkentésére, az intimlézeres kezelést, valamint Dr. Nyirády Tamást is – mint embert, és mint orvost egyaránt – meleg szívvel ajánlaná.

Tamara története is bizonyítja, hogy érdemes szakemberhez fordulni a problémával. További páciensvéleményeinket olvassák el ide kattintva.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések