Miben más a Fotona Smooth Er:YAG lézer?

Az intimlézeres kezeléssel olyan nőgyógyászati problémák orvosolhatók, amelyeken korábban csak műtéti vagy gyógyszeres úton tudtak segíteni. Az innovatív eljárásoknak köszönhetően a stressz inkontinencia, a hüvelyszárazság és a hüvely tágassága is rövid időn belül, fájdalommentesen kezelhető. Az érdeklődők számára Magyarországon jelenleg két intimlézeres kezelés érhető el: az egyik a széndioxid-lézer, míg a másik az Er:YAG lézer.

Mindkét berendezés esetén elmondható, hogy nem műtéti eljárásról van szó, így nem igényel semmilyen előkészületet, nincs altatás, se metszés és varratszedés. Ezen felül mindkét eljárás gyors és fájdalommentes, szabadnap nélkül, akár ebédszünetben elvégezhető.

Összességében sokkal kevésbé megterhelő a szervezet számára. Mégis miben különbözik akkor a két intimlézeres kezelés?

A CO 2 -lézer magas működési teljesítményének köszönhetően alapvetően olyan bőrfelületeken alkalmazható, melyek kevésbé érzékenyek. Erőssége miatt ugyanis mikrosérüléseket okozhat, melyek fertőzésveszély forrásai lehetnek. Erős teljesítménye miatt többek között bőrgyógyászati, illetve sebészeti esetekben alkalmazzák, de alkalmas a hüvelyi nyálkahártya gyógyítására is. Fontos megemlíteni, hogy a berendezés által kiadott 1 „lövés” ugyanolyan erősségű, mint más (hasonló technikájú) gépek által kibocsátott 3-4 impulzus.

A Hírös Intimlézer Központban alkalmazott Fotona Smooth Er:YAG lézer technológia az érzékenyebb területek, így például a hüvelyi nyálkahártya kezelésére kiválóan alkalmas.

„Bár rendkívül sok a hasonlóság a két berendezés között, mégis azért választottam a Fotona Er:YAG lézerét, mert ez az egyetlen olyan lézer a piacon, amely SMOOTH technológiával működik: lehetővé teszi a lézer gyengédebb behatolását, mindezt bőrsérülés nélkül, így még mikrosérülés sem keletkezik a hüvely nyálkahártyáján. A kezelés mindösszesen 15 percet vesz igénybe, a gyógyulási idő általában 2 nap és a következő kezelésre pedig már 15-20 nap elteltével is sor kerülhet. Az eljárás során több kisebb impulzus éri a hüvely nyálkahártyáját, mely – a kezelt páciensek elmondása szerint is – alig érezhető, de rendkívül hatékony. Mivel a kezelést követően sérülésmentesen távozik a beteg, így a hüvely regenerálódásának ideje is lerövidül.” – foglalja össze a Fotona Er:YAG intimlézeres kezelés előnyeit Dr. Nyirády Tamás.

A következő videóban megtekintheti, hogyan is működik valójában a Fotona Smooth Er:Yag lézer.

Az intimlézeres kezelés az elérhető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást kínálja a stressz inkontinenciával, hüvelyszárazsággal vagy hüvelytágassággal küzdő nők számára. Fájdalommentes, biztonságos és gyors eljárás a nőiesség érdekében. Mert fiatalodás nem csak a látható területeken érhető el! A kezelés kiválasztása előtt győződjön meg a lehetséges megoldásokról és kérje ki szakorvosa véleményét.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések