„Az intimlézeres kezelést tulajdonképpen a modern kor csodájának tartom, lézerrel, fájdalommentesen, gyakorlatilag felgyógyulási idő nélkül lehet szép eredményt elérni”kezdi lelkesen beszámolóját Anikó.

Anikó hüvelyfeszesítő kezelésen vett részt dr. Nyirády Tamásnál, lassan 3 hónapja volt az utolsó intimlézeres beavatkozás, elegendő idő telt el, hogy tapasztalatait összegezze.

„Ezzel a problémával az ember szülés után mindenképpen találkozik, és egy jó nagy darabig nem is vesz róla tudomást. A problémák utolsó szülésemet követően kezdődtek, azóta több, mint 9 év telt el. Egy külföldi internetes oldalon olvastam először az intimlézeres eljárásról, és hogy sikerrel használták hüvelyszűkítésre, aztán igyekeztem mindennek utánajárni a témában, végül magyarul is rákerestem, kifejezetten Kecskeméten, így jutottam el dr. Nyirády Tamáshoz. A szexuális életminőségem jobbá tétele volt a cél, és ez lett a végeredmény is. A kezeléssel abszolút elégedett vagyok, szívből ajánlom a doktor urat, mert nagyon professzionálisan áll a pácienseihez, nagyon kedves, nagyon informatív, nagyon támogató. Ezen kívül csodás a környezet, tehát az embernek csupa pozitív érzése van. Dr. Nyirády Tamás minden kétséget felold, márpedig nekem elég sok kételyem volt – ahogy gondolom – sok mindenki másnak is. Nagyon örülök, hogy az intimlézeres kezelés mellett döntöttem.”

Anikó

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések