„Az intimlézeres kezelést tulajdonképpen a modern kor csodájának tartom, lézerrel, fájdalommentesen, gyakorlatilag felgyógyulási idő nélkül lehet szép eredményt elérni”kezdi lelkesen beszámolóját Anikó.

Anikó hüvelyfeszesítő kezelésen vett részt dr. Nyirády Tamásnál, lassan 3 hónapja volt az utolsó intimlézeres beavatkozás, elegendő idő telt el, hogy tapasztalatait összegezze.

„Ezzel a problémával az ember szülés után mindenképpen találkozik, és egy jó nagy darabig nem is vesz róla tudomást. A problémák utolsó szülésemet követően kezdődtek, azóta több, mint 9 év telt el. Egy külföldi internetes oldalon olvastam először az intimlézeres eljárásról, és hogy sikerrel használták hüvelyszűkítésre, aztán igyekeztem mindennek utánajárni a témában, végül magyarul is rákerestem, kifejezetten Kecskeméten, így jutottam el dr. Nyirády Tamáshoz. A szexuális életminőségem jobbá tétele volt a cél, és ez lett a végeredmény is. A kezeléssel abszolút elégedett vagyok, szívből ajánlom a doktor urat, mert nagyon professzionálisan áll a pácienseihez, nagyon kedves, nagyon informatív, nagyon támogató. Ezen kívül csodás a környezet, tehát az embernek csupa pozitív érzése van. Dr. Nyirády Tamás minden kétséget felold, márpedig nekem elég sok kételyem volt – ahogy gondolom – sok mindenki másnak is. Nagyon örülök, hogy az intimlézeres kezelés mellett döntöttem.”

Anikó