Házi praktikák vs. hatékony megoldások a hüvely tágasságának kezelésére

A terhesség, szülés, különösen a többszöri szülés megterheli a szervezetet, és eredményezhet olyan maradandó változást, amely állandó diszkomfortérzetet okoz. Ilyen változás lehet a kitágult hüvely, mely az intim területeket körbevevő izmok elgyengülésének, megereszkedésének az eredménye. Ez egy természetes folyamat, mely pusztán a kor előrehaladtával is kialakulhat. Nem mindenki számára lehet zavaró ez az állapot, pedig sok esetben párkapcsolati problémákhoz is vezethet. Ha a szexuális együttlét a kitágult és megereszkedett hüvely miatt akár Önnek, akár partnerének nem okoz már örömöt, akkor érdemes szakorvoshoz, nőgyógyászhoz fordulni.

A kitágult hüvely kezelésére, szűkítésére ma már számos módszer áll rendelkezésre, ilyen például a különféle készítmények, kenőcsök alkalmazása, az intimtorna vagy az intimlézeres kezelés.

A probléma nagyon sok nőt érint, mégis még mindig tabutéma. Éppen ezért az érintettek a legtöbbször inkább otthon, titokban, a négy fal közt keresik a megoldást és gyakran ezért fordulnak hamarabb a TV-ben vagy az interneten látott, könnyen elérhető készítményekhez. Bár ezek a kenőcsök egyszerűen beszerezhetőek és alkalmazhatóak, gyakran hormontartalmúak és hosszú távon sajnos nem hatásosak.

Egy másik népszerű, otthon, a négy fal közt elérhető kezelés az intimtorna. A torna segítségével megerősíthetőek a kismedencei izmok, amelyek segítenek a hüvelyt feszesen tartani. Valóban érzékelhető eredményt azonban csak állandó, hosszan tartó, napi rendszerességű tornával lehet elérni.

A ma elérhető leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást a kitágult, megereszkedett hüvely kezelésére az intimlézeres kezelés nyújtja. Klinikai kutatások kimutatták, hogy a kezelést igénybevevők 97%-a értékelte pozitívan az intimlézeres kezelés hüvelyfeszesítő hatását, sőt 58%-uknál az orgazmuskészség is javult.

A hüvelyszűkítő lézeres kezelés alkalmával a lézer a hüvelyfalban lévő kollagén képződést stimulálja, melynek hatására megerősödnek a hüvely szövetei, így az feszesebbé, rugalmasabbá válik. A kezelés nem igényel speciális előkészületet, gyors, akár egy munkanapon, ebédidőben elvégezhető, fájdalommentes, és nem jár lábadozási idővel. Az eredménnyel pedig nem csak Ön lesz elégedett, de párja is.

Az intimterületeket érintő problémákra – például a kitágult hüvely kezelésére, szűkítésére – számos hatékony és kevésbé hatékony megoldás létezik. Mielőtt bármilyen készítményt vagy kezelést választana, kérje szakorvosa véleményét, hiszen sok olyan módszer létezik, mely csak félmegoldással vagy reménnyel kecsegtet. Emellett pedig elérhetőek valóban hatásos kezelések is.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések