Hogyan működik?

Az évek múlásával természetes, hogy bőrünk megereszkedik és rugalmatlanná válik. Ugyanez történik izmainkkal, kötőszöveteinkkel is, különösen azokon az intim területeken, melyekre egy-egy edzés során ritkábban gondolunk. Ez gyakran okozhat nőgyógyászati problémát: inkontinenciát, méhsüllyedést, hüvelyszárazságot vagy hüvelytágulást – melyek elsősorban szülést, hormonális változásokat, vagy menopauzát követően léphetnek fel.

Az intimterületeket érintő ”betegségeken” eddig csak műtéti úton tudtunk segíteni, mely fájdalommal és napokig eltartó gyógyulással járt. Jó hír azonban, hogy ezentúl a fent említett problémák bármelyike könnyen kezelhető intimlézerrel. Ez egy fájdalommal nem járó, műtéti beavatkozást nem igénylő, gyors, forradalmian új eljárás a nőgyógyászatban.

A szövetek kollagén állománya már nem tud annyi vizet megkötni, és ez okozza a szövetek petyhüdté válását, rugalmatlanságát. Az Er:YAG a ma létező legkorszerűbb intimlézer. A kezelés során az Er:YAG lézersugarának hőhatása stimulálja a kollagén rendeződést és termelődést a hüvelycsatorna szöveteiben. Ennek eredményeként zsugorodik (feszesedik) a hüvelyfal és regenerálódnak a szövetek. A gyengédebb lézersugárnak köszönhetően ez az eljárásmód ideális megoldás a hüvely nyálkahártyájának kezelésére is.

A kezelést minden esetben megelőzi egy konzultáció, ahol állapotfelmérésre és nőgyógyászati vizsgálatra is sor kerül. A kezelés kizáróan a vizsgálatok negatív eredményeinek beérkezése után kezdődhet el.

Az intimlézeres kezelés számos előnnyel jár:

  • nem műtéti eljárás, nincs altatás
  • nem igényel speciális előkészületet, sem utógondozást
  • a kezelés fájdalommentes (vérzés, varrás, vágás nélkül), minimális kellemetlenséget a szonda által kibocsátott hő okozhat
  • biztonságos, gyors (15-25 perc) kezelés
  • nincs lábadozási idő, így a kezelést követően a páciens azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

A nőgyógyászati esztétikai beavatkozások palettája évről évre bővül, és ezzel egyre és egyre több intim problémára létezik megoldás. A lézeres kezelés választása a hüvelyszárazság, vizelettartási zavarok vagy az örömtelen szexuális élet megélésére kínál jelentős javulást, sok esetben megoldást. Biztonságos, gyors és fájdalommentes kezelés a szorongásmentes, teljes élet érdekében.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az
alábbi elérhetőségen vagy foglaljon időpontot online!

Időpontfoglalás

Keresés

Legújabb bejegyzések