Szabadalmaztatott csúcstechnológia az esztétikai nőgyógyászatban

Az inkontinencia fájdalommentes kezelési módjai

Főoldal » Az inkontinencia fájdalommentes kezelési módjai

Számos páciensem esetében tapasztalom, hogy az inkontinenciáról még mindig tabutémának számít beszélni, akár saját nőgyógyászuk előtt is. A kismedence egyensúly-zavarairól azonban muszáj szót ejteni, hisz természetes, hogy szülés alkalmával vagy akár az életkor előrehaladtával elgyengülnek az odalent található izmok.

Jó érzéssel tölt el, hogy a modern orvostudománynak köszönhetően ma már fájdalommentes kezelési lehetőségeket biztosíthatok pácienseim számára. A rendelőmben alkalmazott terápiáknak köszönhetően nemcsak egészségügyi szempontból gyógyulnak, de önbecsülésük és önbizalmuk is visszatér. Ezen kezelések után pácienseimnek nem lesz többé szüksége különböző inkontinencia gyógyszerek szedésére, valamint az inkontinencia betétet is elfelejthetik.

A stressz inkontinencia fájdalommentes kezelése

Tapasztalta már, hogy köhögéskor vagy tüsszentéskor akaratlanul is elcseppent valami odalent?

Előfordult már Önnel, hogy mozgás (futás, tornázás) hatására akaratlan vizeletvesztést tapasztalt?

A nők körében leggyakrabban előforduló vizelettartásizavar-típus a stressz inkontinencia, mely jellemzően szülést követően (kötőszöveti gyengesége miatt) vagy változó kor bekövetkeztével fordul elő. A ma létező legmodernebb kezelési eljárás erre a problémára az intimlézeres kezelés, mely a stressz inkontinencia kezelése mellett alkalmas a hüvelyszárazság, hüvelytágasság és süllyedéses panaszok kezelésére is.

Tudjon meg többet a rendelőmben is elérhető intimlézeres kezelésről a www.hiroslezer.hu/ oldalon vagy jelentkezzen be személyes konzultációra, ahol diszkrét körülmények között még többet megtudhat az eljárásról.

A késztetéses inkontinencia eredményes kezelése

Bárhová megy, első dolga a mosdó meglátogatása?

A biztonság kedvéért több alsóneműt hord magánál?

A késztetéses inkontinencia esetén a páciensre váratlanul egy hirtelen jelentkező, el nem nyomható vizelési inger tör rá, amely annyira erős, hogy az érintett gyakran a mellékhelyiséget sem tudja időben elérni. A tévhittel ellentétben nem akut problémáról, sokkal inkább egy „észrevehetetlen, de valós” betegségről van szó.

A legeredményesebb kezelés az általam is alkalmazott percutan nervus tibialis stimuláció (PTNS), amely elektro-stimuláció segítségével a medencefenéki izmokat gyenge elektromos impulzus éri, amely összehúzódásra serkenti azokat. A fájdalom- és mellékhatásmentes kezelés több alkalommal történő alkalmazása esetén az izmok megerősödnek, ezáltal kontrollálható válik a vizelet tartása, ürítése.

Amennyiben kérdése van, szeretne többet megtudni a késztetéses inkontinenciát kezelő terápiáról olvassa el erről szóló bejegyzésünket a www.nyiradytamas.hu oldalon vagy jelentkezzen be személyes konzultációra, ahol diszkrét körülmények között ismertetem Önnel a terápia működését.

Bejelentkezését Dr. Nyirády Tamás online időpontfoglaló-rendszerében tudja megtenni, a linkre kattintva erre az új oldalra fog érkezni.

Foglaljon időpontot!