Intraurethal Laser

Az elmúlt években közel 100 női páciensem választotta valamely – a rendelőmben is alkalmazott – intimlézeres kezelést. Betegeim visszajelzései alapján már az első alkalommal jelentős változás volt tapasztalható, ám a Fotona egyik legújabb fejlesztésének hála még tovább javíthatók az eredmények. Az IntraLase ® kezelést általában az IncontiLase (stressz inkontinencia-terápia) kiegészítő kezeléseként alkalmazom a hatásosabb eredmény elérése érdekében, de az eljárás önmagában is használható.

A kezelésről

A világon is egyedülálló intraurethralis lézerfejjel biztonságosan és viszonylag gyorsan (kb. 3 perc) alatt még tovább javíthatók a korábbi intimlézeres kezelések eredményei. Segítségével a húgycső belső zárógyűrű elégtelenségeinek következményei gyógyíthatók.

A kezelés során a helyi érzéstelenítést követően egy fém hólyagkatéterhez hasonló fejjel kezelem a húgycső belső felszínét. A kezelés biztonságos, ám kissé kellemetlen. A kiadott lézersugár hő általi hatására megváltozik a húgycső hámjának szerkezete:

  • új kollagénrostok képződnek,
  • a szövetek sejtközötti állománya felszaporodik,
  • a hám vastagszik,
  • vérellátása javul.

A rendelőmben alkalmazott többi intimlézeres eljáráshoz hasonlóan ez a kezelés sem igényel speciális előkészületet. Pácienseimet ambuláns kezelés során látom el, az eljárás maga pedig – öltözéssel együtt – nem vesz igénybe több időt, mint 15 perc. Így a kezelés akár egy ebéd vagy hosszabb kávé szünetben is megoldható, e miatt nincs szükség szabadság kivételére és diszkréten kivitelezhető.

A kezelés előnyei

Az intraurethralis lézerfejjel történő kezelés hatására eredményesebben kezelhető a húgycső fokozott mobilitása, mely nem más, mint a húgycsövet körülvevő kötőszövet gyengeségének következménye. Az IntraLase ® segítségével az inkontinencia több fajtája is sikerrel gyógyítható.

  • Biztonságos és gyors kezelés.
  • Nem műtéti eljárás, a kezelést követően a páciens azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.
  • Alkalmazásával elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó esetleges komplikációk.

A kezelés eredményessége nagyban fokozható intim tornával.

Amennyiben sportolás közben, köhögéskor vagy tüsszentéskor akaratlan vizeletvesztést tapasztal, elképzelhető, hogy stressz típusú inkontinenciában szenved. Töltse ki inkontinencia tesztünket és derítse ki valóban vizelettartási zavarokkal küzd. Diszkrét, személyes beszélgetésért jelentkezzen be konzultációra, ahol még többet tudhat meg a személyre szabott kezelésről. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

Foglaljon időpontot

Dr Tamás Nyirády
Dr Tamás Nyirády

With more than 20 years of experience as an obstetrician-gynecologist, I am looking forward to welcoming those, who wish to recover in a newly renovated clinic that has been operating for 90 years.

A stressz inkontinencia intimlézeres kezeléssel gyógyítható – Ön tudja, hogy milyen típusú inkontinenciában szenved? Személyre szabott kezeléséhez fontos tudni, hogy az inkontinencia mely típusával állunk szemben. Töltse ki inkontinencia tesztünket, és segítünk ezt kideríteni!

Kitöltöm

Get the incontinence guide here!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.